Logo Familiehulp

Kimberly vertelt over haar job.

Mijn job is waardevol voor zowel klanten als huishoudhulpen.

Als grootste gezinszorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel maken liefst 13.000 medewerkers van Familiehulp dagelijks het verschil om klanten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Een van hen is Kimberly.

Vandaag maakt zij als consulent dienstencheques op een gepassioneerde manier het verschil voor haar klanten bij Familiehulp dienstencheques.

Een belangrijke vaardigheid in mijn job als consulent dienstencheques is goede communicatie. We moeten snel en duidelijk kunnen communiceren met zowel onze huishoudhulpen als onze klanten. Het is van groot belang om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden wanneer dat nodig is.

Als consulent dienstencheques moet je goed om kunnen gaan met onverwachte situaties. Soms kunnen situaties behoorlijk druk worden, en het is belangrijk dat je kalm blijft en problemen in perspectief kunt plaatsen. Ook moet je in staat zijn om met uitdagingen om te gaan en ze als kansen te zien om te verbeteren.

Daarnaast is organisatie essentieel. We moeten nauwkeurige planningen maken voor onze huishoudhulpen en rekening houden met hun voorkeuren. Flexibiliteit is hierbij belangrijk, omdat er soms onverwachte gebeurtenissen kunnen optreden.

Wat mijn job zo waardevol maakt, is dat ik echt een verschil kan maken in het leven van zowel onze klanten als onze huishoudhulpen.

We proberen aan de wensen van onze klanten te voldoen en tegelijkertijd een ondersteunende en coöperatieve sfeer te creëren voor onze huishoudhulpen.

Elke dag bij Familiehulp is interessant en uniek. De samenwerking met collega’s en de dynamiek in het team maken het werk leuk en verrassend. Ik zou zeker anderen aanmoedigen om bij Familiehulp te komen werken, omdat we hier echt een balans kunnen vinden tussen werk en privé.

We dragen bij aan een gevoel van saamhorigheid en kunnen een waardevol verschil maken in zowel het leven van onze klanten als onze huishoudhulpen.

Als consulent dienstencheques kan ik door goed in te spelen op de behoeften van zowel de klant als de huishoudhulp de planning optimaliseren en zo een verschil maken.

Wil je ook graag het verschil maken bij Familiehulp?

Ontdek de functie als consulent dienstencheques bij Familehulp.