Logo Familiehulp

Joke vertelt over haar job.

Een job als huishoudhulp past mij het beste.

Als grootste gezinszorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel maken liefst 13.000 medewerkers van Familiehulp dagelijks het verschil om klanten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Een van hen is Joke.

Vandaag maakt Joke op een gepassioneerde manier het verschil voor haar klanten bij  Familiehulp dienstencheques.

Als huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp ben ik blij met de job die me dagelijks voldoening voldoening geeft. Wat mijn werk zo bijzonder maakt, zijn de vele facetten die samenkomen om het tot een geweldige ervaring te maken.

Ten eerste waardeer ik de vrijheid die ik heb om mijn werkuren zelf te plannen. Deze flexibiliteit geeft me de kans om mijn werk perfect af te stemmen op mijn gezinsleven, en dat is voor mij van onschatbare waarde.

“Ik kan mijn verantwoordelijkheden als moeder perfect combineren met mijn werk bij Familiehulp, wat mijn leven aanzienlijk vereenvoudigt.”

Een ander fijn aspect van mijn job, is de ondersteuning die we krijgen van onze coaches. Ze staan altijd klaar om te helpen, te begeleiden en vragen te beantwoorden. Dit geeft me de zekerheid dat ik mijn taken altijd naar behoren kan uitvoeren en me voortdurend kan blijven ontwikkelen in mijn job.

“De werksfeer bij Familiehulp is ook bijzonder fijn. Ik maak deel uit van een team dat elkaar ondersteunt en aanmoedigt.”

Dit draagt bij aan een fijne werkomgeving en maakt het voor mij leuk om aan het werk te gaan.

In mijn job maak ik het graag het verschil voor mijn klanten. Ik help bij het schoonmaken en organiseren van de thuis van mijn klanten. Dit omvat onder andere stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, het reinigen van de keuken en badkamer, en nog veel meer. Ik zorg ervoor dat de thuis van mijn klanten er altijd netjes en georganiseerd uitziet, zodat ze kunnen genieten van een schone en comfortabele thuisomgeving.

Wat mijn werk voor mij echt waardevol maakt, is het feit dat ik iets kan betekenen voor mijn klanten. Dankzij mijn hulp hebben ze meer tijd voor hun gezin en persoonlijke hobby’s. Het geeft me een enorme voldoening te weten dat ik op deze manier het leven van klanten kan verbeteren.

Het contact met klanten is ook iets waar ik echt van geniet. Ik leer hen kennen en bouw goede relaties met hen op.  Ook al zijn ze niet steeds aanwezig als ik bij hen aan het werk ben, ze zijn altijd blij als ze thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, en dat maakt me trots dat ik daaraan heb bijgedragen.

“Ik voel echt dat ik het verschil kan maken in het leven van anderen, en dat is iets wat me elke dag motiveert.”

Kortom, mijn job als huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp is voor mij veel meer dan gewoon werk. Het is een kans om anderen te helpen, mijn eigen leven in balans te houden en deel uit te maken van een geweldig team.

Ik kijk ernaar uit om nog vele jaren bij Familiehulp te werken.

Wil je ook graag het verschil maken bij Familiehulp als huishoudhulp?

Ontdek de functie als huishoudhulp bij Familehulp dienstencheques.