Logo Familiehulp

Hilde vertelt over haar job.

Een goede match tussen klanten en huishoudhulpen, maakt echt het verschil.

Als grootste gezinszorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel maken liefst 13.000 medewerkers van Familiehulp dagelijks het verschil om klanten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Een van hen is Hilde.

Vandaag maakt Hilde op een gepassioneerde manier het verschil voor haar klanten bij Familiehulp.

Ik heb het geluk om als coach dienstencheques bij Familiehulp elke dag het verschil te maken voor onze  klanten en huishoudhulpen.

Samen met mijn collega-coaches en consultenten dienstencheques streven we naar het behartigen van de belangen van onze klanten en het realiseren van de regiodoelstellingen.

“Als team zetten we ons dag in, dag uit in om onze missie te volbrengen.”

Een van mijn belangrijkste taken is de inwerking, opvolging en begeleiding van onze huishoudhulpen dienstencheques. Dit omvat niet alleen het bieden van vaktechnische begeleiding, maar ook het stimuleren van hun persoonlijke ontwikkeling en groei van competenties. Het is mijn passie om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Daarnaast geef ik leiding op zowel vaktechnisch als relationeel vlak. Dit betekent dat ik niet alleen de prestaties van onze huishoudhulpen monitor, maar ook werk aan het opbouwen van sterke, respectvolle relaties binnen ons team en met onze klanten.

Het waarborgen van de tevredenheid van onze klanten is een van mijn hoogste prioriteiten. Dit houdt in dat ik de afspraken met klanten opvolg en ervoor zorg dat onze dienstverlening altijd voldoet aan hun verwachtingen en behoeften. Professionaliteit staat hierbij centraal.

Als coach dienstencheques vertegenwoordig ik ook onze organisatie in ons werkingsgebied en zorg ik ervoor dat we bekend zijn in de gemeenschap. Dit betekent dat ik huisbezoeken afleg en nauw contact onderhoud met onze klanten.

Naast mijn dagelijkse taken ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en bijhouden van dossiers en zorg ik voor een nauwkeurige administratie.

“Een efficiënte administratie is cruciaal om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.”

Ik ben trots om deel uit te maken van het Familiehulp-team en om mijn steentje bij te dragen aan het verbeteren van de levens van onze klanten. 

Het is mijn missie om elke dag het verschil te maken en te zorgen dat onze klanten de beste dienstverlening ontvangen die ze verdienen. Samen werken we aan een positieve impact op hun leven.

Wil je ook graag het verschil maken bij Familiehulp?

Ontdek de functie als coach dienstencheques bij Familehulp.