Logo Familiehulp

Jenelyn vertelt over haar job.

Ik kan echt iets betekenen voor klanten.

Als grootste gezinszorgorganisatie in Vlaanderen en Brussel maken liefst 13.000 medewerkers van Familiehulp dagelijks het verschil om klanten de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Een van hen is Jenelyn.

Vandaag maakt Jenelyn op een gepassioneerde manier het verschil voor haar klanten bij Familiehulp.

Elke dag breng ik mijn passie voor zorg en ondersteuning in de praktijk als coördinator thuiszorg / zorgpartner bij Familiehulp. Samen met mijn geweldige collega’s en regionale zorgteams staan we klaar voor onze klanten in deze regio, met als doel het verschil te maken in hun leven.

In mijn rol als coördinator zijn mijn taken divers en gericht op het bieden van persoonlijke zorg en ondersteuning aan onze klanten. Dit begint met het vaststellen van hun zorgbehoeften door middel van huisbezoeken en multidisciplinaire overleggen. Zo creëren we zorgplannen die echt op maat zijn.

Samen met onze klanten, hun mantelzorgers en andere zorgprofessionals werk ik aan het uitwerken van concrete zorgplannen die aansluiten bij hun unieke situatie.

“Het draait allemaal om samenwerking en empathie.”

Als coördinator ben ik ook verantwoordelijk voor het coördineren van de zorg. Dit omvat het opstellen van zorgplanningen met ons toegewijde zorgteam, het organiseren van zorgoverleg en zorgen we ervoor dat we bereikbaar zijn wanneer onze klanten ons nodig hebben.

Een van de meest bevredigende aspecten van mijn werk is het coachen en aansturen van ons zorgteam en medewerkers.

“Ik geloof sterk in de kracht van teamwork en continue groei.”

Daarnaast speel ik een actieve rol in het samenwerken met andere zorgprofessionals binnen de eerstelijnszorg. Dit stelt ons in staat om een uitgebreide en samenhangende zorgervaring te bieden aan onze klanten.

Ik ben trots om deel uit te maken van het Familiehulp-team en om deel te nemen aan onze belangrijke missie.

“Elke dag zetten we ons in om het leven van onze klanten te verbeteren.”

In de rol als coördinator thuiszorg, ervaar ik dagelijks de waarde van zorg en menselijke verbinding. Het is mijn overtuiging dat we, door samen te werken en empathie te tonen, het verschil kunnen maken in het leven van anderen.

Wil je ook graag het verschil maken bij Familiehulp?

Ontdek de functie als coördinator thuiszorg / zorgpartner bij Familiehulp.